Historiek

https://oxiderstuff.info/488-stavropol.html Paul Godeau is geen onbekende in het wielermilieu. Na een korte carrière als wielrenner (tot de liefhebbers), werd hij in 1980 door Bob Lelangue, gewezen sportdirecteur van Eddy Merckx, gevraagd om het fietsenbedrijf van deze laatste mee te helpen opstarten. Paul ging er aan de slag als mecanicien-monteerder. Een job die hij tot 1990 zou uitoefenen.

https://sokureshop.info/ninotsminda-kupit-zakladku-kokain-koks.html

купить наркотики Портофино In die periode werd hij door Eddy Merckx ook uitgestuurd naar de Tour de France. Als mecanicien van onder andere de Lotto-ploeg zou hij zes keer deelnemen aan “La Grande Boucle”.

Купить закладку Марихуана [White Widow] Москва Южное Орехово-Борисово

follow site Paul Godeau was eveneens de vaste mecanicien van de Belgische Nationale ploeg waarmee hij negen maal naar het WK voor profs trok. Hoogtepunten daarbij waren de wereldtitels van Rudy Dhaenens en Johan Museeuw.

go here

https://beleviastuff.info/gonkong.html Maar Paul wilde deze ervaring ten dienste stellen van iedereen en besliste daarom een eigen zaak te starten. In het begin deed hij het nog deeltijds, in combinatie met zijn job bij Eddy Merckx. Hij bracht zijn winkel onder in een leegstaand pand aan de Steenweg naar Halle.

https://beststuffyou.info/turin.html

Терни купить кокаин Deze locatie zou trouwens later nog dienst doen als decor voor de film “Hector” met Urbanus.

https://qilawshop.info/afipskaya-kupit-zakladku-kokain-koks.html

https://excellentstuffs.info/bor.html In 1990 legde Paul zich voltijds toe op zijn fietsenwinkel in een nieuwbouw even verderop op de Steenweg naar Halle. In 1994 werd de winkel een eerste maal uitgebreid en in 2011 nogmaals zodoende dat hij nu beschikt over een +/- 550 m2 ruime en moderne toonzaal met aangepast atelier.

https://ugnimoscow.ru/632.html

Купить MDMA [Кристалл, molly] Кайо-Коко Momenteel bestaat het “Godeau team” uit zaakvoerder Paul, echtgenote Brigitte en mecanicien Marc. Deze laatste heeft 30 jaar ervaring in de fietsbranche waaronder 24 jaar bij Eddy Merckx Cycles.

https://narkostuffes.info/mtsheta-kupit-lsd-25-hq-250mkg.html

https://debalshop.info/riga-latviya-kupit-zakladku-kokain-koks.html Na al die jaren is ook de band met Eddy Merckx en zoon Axel nog altijd zeer intens. De “grootmeester” springt geregeld binnen in de zaak om over de nieuwste technieken en materialen van gedachten te wisselen.

source url

go Om bij te blijven met de nieuwste evoluties in de wielerwereld, volgen wij samen met onze mecanicien produkttrainingen en bezoeken wij beurzen in binnen- en buitenland.

enter site

Ликино-Дулево Wij streven naar een optimale service op maat van onze klanten.

https://beststuffyou.info/yoshkar-ola.html